Home » Servicii » Audit SEO

Comandă un Audit SEO pentru a îmbunătăți performanța site-ului

Solicită acum auditul SEO complex și beneficiază de o analiză detaliată a site-ului tău, împreună cu o listă de sarcini prioritare pentru a maximiza vizibilitatea online. Contactează-ne astăzi și obține rezultate spectaculoase în motoarele de căutare!

Analiză Detaliată: Identificăm toate oportunitățile de optimizare.
Recomandări Prioritizate: Listă clară de sarcini pentru vizibilitate maximă.
Experți Certificați: Specialiști cu experiență vastă în SEO.
Raport Personalizat: Rapoarte clare și ușor de implementat.

Pachete și Prețuri Audit SEO Website

Ai nevoie de un audit SEO profesionist pentru site-ul tău? Echipa noastră este aici să te ajute! Mai jos găsești pachetele noastre de servicii de audit SEO.

Dacă ai cerințe speciale, suntem flexibili și putem personaliza auditul pentru a se potrivi nevoilor tale. Oferim servicii de optimizare on-page și promovare prin link-building la prețuri accesibile. Contactează-ne pentru a discuta cerințele tale specifice și vom dezvolta un audit SEO care să răspundă nevoilor tale.

Ce includ serviciile noastre avansate de Audit SEO

La SEO.md, oferim o gamă completă de servicii de audit SEO pentru optimizarea site-ului tău:

Analiză SEO Complexă

Realizăm o analiză detaliată a site-ului tău, identificând aspectele ce necesită îmbunătățiri și întocmind o listă de sarcini prioritare pentru optimizare.

Analiza Cuvintelor Cheie

Efectuăm cercetări amănunțite pentru identificarea și analiza cuvintelor cheie relevante pe care le poți utiliza pentru optimizarea paginilor și conținutului site-ului tău.

Analiza Competitorilor

Identificăm și analizăm atât punctele forte, cât și punctele slabe ale principalilor tăi competitori, oferindu-ți rapoarte detaliate pentru a-ți ajuta să dezvolți o strategie competitivă eficientă.

Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de servicii profesionale de audit SEO, adaptate nevoilor specifice ale site-ului tău.

FAQ Servicii Audit SEO

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre Auditul SEO

În ce constă serviciul de Audit SEO?

Serviciul de Audit SEO constă într-o analiză exhaustivă a unui site, cu scopul de a identifica problemele tehnice și de a genera o listă de sarcini. Această listă conține acțiuni concrete necesare pentru optimizarea site-ului în motoarele de căutare. Auditul SEO oferă răspunsuri concrete, îndrumări și strategii realizabile pentru maximizarea vizibilității site-ului în rezultatele motoarelor de căutare. Aceste recomandări pot include identificarea și analiza cuvintelor cheie, analiza pieței și identificarea principalilor competitori, analiza aspectelor tehnice on-page care afectează poziționarea în rezultatele Google sau Yandex, analiza factorilor off-page precum link-urile și media socială, precum și un raport de audit SEO care cuprinde lista de sarcini și prețurile pentru implementarea acestora.

Cât durează un Audit SEO?

Un audit SEO complet durează în jur de o lună. Echipa noastră se străduiește să finalizeze auditul în aproximativ 20 de zile pentru planul BAZIC și 30 de zile pentru opțiunea PREMIUM. În acest timp, vom analiza și evalua în detaliu site-ul dvs., identificând problemele tehnice care trebuie rezolvate. Vă vom oferi sfaturi despre modificările pe care trebuie să le faceți pentru a obține rezultate mai bune în căutările organice. De asemenea, vă vom furniza raportul de audit SEO și o listă de sarcini pentru a vă ajuta să înțelegeți în detaliu zonele care necesită îmbunătățiri.

Ce include un Audit SEO?

Un audit SEO cuprinzător include mai multe elemente esențiale. Iată câteva dintre acestea:

 • Analiza cuvintelor cheie: identificarea și analiza cuvintelor cheie relevante care pot genera trafic real lunar, ținând cont de domeniul de activitate, natura produselor și competitorii.
 • Analiza și studiul concurenței: identificarea și studierea principalilor concurenți de pe piață, bazată pe rezultatele obținute în motoarele de căutare pentru primele 5 termeni importanți din lista cuvintelor cheie.
 • Analiza on-page: optimizarea elementelor on-page, cum ar fi meta titlurile și descrierile, prezența cuvintelor cheie în conținut, optimizarea tag-urilor alt pentru imagini și structura de legături interne.
 • Analiza tehnică: identificarea și rezolvarea problemelor tehnice care afectează citirea și indexarea corectă a paginilor de către motoarele de căutare.
 • Analiza link-urilor: utilizarea unor instrumente premium precum Moz, Ahrefs și Majestic pentru a identifica profilul de link-uri al site-ului, furnizând un raport detaliat cu toate link-urile descoperite. De asemenea, dezvoltăm o strategie de achiziționare sau obținere de link-uri pentru viitor.
 • Raportul de audit SEO: un document care conține lista de sarcini și prețurile pentru implementarea acestora.

Cum pot comanda un Audit SEO?

Pentru a comanda un Audit SEO completați formularul. Echipa noastră va determina care dintre cele două planuri de audit SEO este potrivit pentru site-ul dvs. și vom începe atunci când vă convine. La finalizare, veți primi un raport cu concluziile noastre și o listă de sarcini cu pașii necesari pentru îmbunătățirea poziționării site-ului dvs. Recomandăm să alegeți serviciul de listă de sarcini la SEO.md, deoarece specialiștii care au efectuat auditul vor fi deja familiarizați cu situația site-ului dvs. SEO.md oferă soluții profesioniste, accesibile și de încredere.

De ce am nevoie de un audit SEO?

Auditul SEO.md este recomandat pentru cei care întâmpină probleme legate de performanța site-ului, conținutul sau poziționarea în motoarele de căutare. Prin intermediul auditului, se investighează factorii cheie și se furnizează sfaturi și strategii practice pentru îmbunătățirea rezultatelor organice. Indiferent de nevoile specifice ale site-ului, auditul SEO este primul pas în crearea unei strategii SEO eficiente.

Care sunt fișierele cheie pentru poziționarea în Google?

Pentru poziționarea în Google, site-ul trebuie să includă câteva fișiere cheie. Acestea includ .htaccess, robots.txt și sitemap.xml. Aceste fișiere influențează modul în care motoarele de căutare accesează și indexează conținutul site-ului. Un audit SEO analizează aceste elemente și oferă recomandări specifice pentru îmbunătățirea lor în lista de sarcini.

 • .htaccess: Fișierul .htaccess permite configurarea și aplicarea directivelor pe site-ul tău, precum redirecționări și pagini de eroare personalizate.
 • Robots.txt: Fișierul robots.txt, plasat în rădăcina site-ului, controlează accesul spider-ilor web la anumite foldere din site. Optimizarea corectă a acestui fișier este importantă pentru controlul accesului motoarelor de căutare la conținutul relevant.
 • Sitemap.xml: Crearea, optimizarea și înscrierea sitemap.xml facilitează citirea site-ului de către motoarele de căutare și ajută vizitatorii să găsească informațiile relevante mai ușor. Acest fișier furnizează o listă de pagini prioritare și o descriere scurtă pentru fiecare pagină.

Care sunt factorii on-page care afectează SEO?

Factorii on-page reprezintă elemente legate de conținutul și structura site-ului care afectează poziționarea în motoarele de căutare. Acești factori includ:

 • Conținutul slab: Paginile cu conținut insuficient sau duplicat pot afecta negativ poziționarea în rezultatele organice.
 • Tag-uri de titlu și meta descrieri: Utilizarea tag-urilor de titlu și meta descrierilor relevante și unice pentru fiecare pagină poate îmbunătăți vizibilitatea în motoarele de căutare.
 • Conținut duplicat: Prezența aceluiași conținut pe mai multe pagini poate determina penalizări în căutările organice.

Un audit SEO identifică acești factori on-page și oferă recomandări concrete pentru a le îmbunătăți și a obține rezultate mai bune în motoarele de căutare.

Care sunt factorii off-page ce afectează SEO?

Factorii off-page reprezintă factori externi site-ului care influențează poziționarea în motoarele de căutare. Acești factori includ în principal legăturile externe către site, numărul de link-uri, textele ancoră și locul în care sunt plasate acestea.

Identificarea manuală a acestor factori off-page este dificilă, dar un audit SEO, cu ajutorul unor instrumente specializate, poate analiza aceste aspecte în detaliu. Auditul SEO identifică factorii off-page relevanți și oferă strategii și recomandări pentru creșterea reputației și a prezenței online a site-ului.

Prin auditul SEO.md, veți obține un raport detaliat și personalizat cu concluziile și recomandările noastre pentru îmbunătățirea performanței site-ului dvs. în motoarele de căutare.

Optimizează-ți prezența online!

Investește în strategii dovedite și bucură-te de rezultate concrete în scurt timp. Contactează-ne acum pentru o consultanță și află cum îți putem transforma afacerea.

Scroll to Top