Home » Servicii » Blogging

Oferim servicii de blogging și administrare a blogurilor

De la scriere la publicare, ne ocupăm de toate detaliile, pentru a ne asigura că fiecare postare este perfectă. Abordăm fiecare proiect în mod personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor dvs. de afaceri. Contactați-ne și începeți să vă construiți prezența online.

Conținut Exclusiv: Conținut captivant, creat special pentru afacerea ta.
Publicare Constantă: Prezență constantă pentru o audiență angajată.
SEO Optimizat: Postări optimizate pentru vizibilitate maximă.
Diversitate de Subiecte: Subiecte variate pentru o audiție mai largă.

Opțiuni de Pachete și Prețuri pentru Blogging

Iată câteva dintre cele mai populare pachete de blogging disponibile. Dacă ai nevoie de servicii mai specifice, cum ar fi un anumit număr de cuvinte în articole sau mai multe articole, te rugăm să ne contactezi. Suntem flexibili și ne putem adapta nevoilor tale.

Înțelegem că fiecare proiect de blogging este unic, iar nevoile tale pot fi speciale. La SEO.md, suntem gata să-ți pregătim un pachet personalizat în funcție de cerințele și obiectivele tale. Ia legătura cu echipa noastră și vom face tot posibilul să te ajutăm.

Procesul Simplu al Serviciului de Blogging

La SEO.md, serviciul nostru de blogging funcționează în 3 pași simpli:

Pasul 1 – Înregistrarea

Ne trimiteți ideile și începem lucrul. Realizăm o cercetare minuțioasă în nișa dumneavoastră, elaborăm o strategie de conținut și generăm idei deosebite pentru postările de blog, captivante pentru audiență.

Pasul 2 – Aprobarea:

După crearea strategiei de conținut, avem nevoie de aprobarea dumneavoastră. Apoi, copywriterii noștri profesioniști preiau subiectele și încep procesul de lucru. Vor crea articole deosebite pentru blog, cu un conținut atrăgător pentru clienți și demn de distribuit.

Pasul 3 – Publicarea pe Blog:

Odată ce un articol este finalizat, îl trimitem în format HTML sau îl publicăm direct pe blog, pentru a vă oferi un serviciu complet și o experiență unică.

Cele mai frecvente întrebări

FAQ – Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre Blogging

Ce implică în general serviciul de Blogging?

Serviciul de Blogging presupune furnizarea de conținut profesionist și relevant pentru orice blog, adaptat unui program individual. SEO.md Blogging oferă articole cercetate, unice și absolut personalizate pentru orice nișă.

De ce informații aveți nevoie pentru a plasa o comandă?

Pentru a plasa o comandă, avem nevoie de informațiile relevante despre nișa specifică și cerințele dvs. pentru conținutul dorit.

Pot aproba subiectele?

Da, puteți aproba subiectele propuse. Echipa noastră va cerceta și selecta subiectele în conformitate cu nișa specifică și va atrage audiența țintă. Vă vom trimite prima variantă pentru a fi aprobată de către dvs. Pentru noi, este important să vă asigurăm că sunteți 100% mulțumit de conținut.

Pot să postez pe blog?

Da, desigur! Dacă utilizați platforma WordPress, putem publica articolele în numele dvs., fără taxe suplimentare. De asemenea, vă putem furniza articolele într-un document, pe care să le verificați și să le publicați singur.

Puteți scrie articole specifice afacerii mele?

Da! Procesul nostru de lucru implică o analiză profundă și cercetare. Scopul nostru este să furnizăm conținut de înaltă calitate și relevant pentru afacerea dvs. Puteți avea încredere că ne bazăm doar pe informații utile și încurajatoare pentru acțiune.

Sunt articolele optimizate pentru SEO?

Da, în totalitate! Articolele pe care le postăm sunt create exclusiv pentru a aduce mai mult trafic pe blog. Aplicăm strategii SEO în întregul nostru proces, începând cu alegerea celor mai populare și actuale subiecte în nișa dvs., pentru a ne asigura că conținutul este relevant pentru audiența dvs. Dacă doriți să postați direct pe blog și aveți instalat Yoast pe platforma WordPress, vom optimiza postarea cu un titlu SEO, descriere, URL scurt, cuvinte cheie și altele.

Ce se întâmplă dacă nu-mi place subiectul?

Nicio problemă! Dacă nu vă place subiectul pe care l-am ales sau dacă l-ați utilizat deja, puteți respinge propunerea și puteți solicita un subiect nou. Suntem flexibili și avem nevoie de feedbackul dvs. Putem schimba cuvintele cheie, putem modifica titlul și descrierea sau putem opta pur și simplu pentru un subiect nou.

Ce se întâmplă dacă nu-mi place articolul?

Dacă nu vă place articolul furnizat, puteți solicita ajustări sau modificări în conformitate cu preferințele dvs. Puteți menționa în mod specific ce trebuie modificat în cadrul articolului. De asemenea, puteți lăsa un feedback sau încărca un document cu sugestii pentru editare.

Pot veni cu o idee sau niște cuvinte cheie specifice?

Cu siguranță! Vă încurajăm să veniți cu idei și cuvinte cheie specifice pe care doriți să le utilizați. Acestea pot fi menționate în formularul de comandă, iar echipa noastră le va revizui și le va utiliza pentru a crea subiecte originale și relevante pentru nișa dvs. specifică.

Puteți crea conținut pentru descrieri și prezentări de produse?

Da, putem crea conținut optimizat pentru SEO pentru descrieri și prezentări de produse. Cu serviciul SEO.md Blogging, ne concentrăm pe crearea de conținut valoros și relevant pentru blog. Cu toate acestea, trebuie menționat că în prezent nu furnizăm conținut de copiere pentru pagini web.

Pot face o comandă pentru adrese URL diferite?

Nu, pentru o comandă de tip Blogging, utilizăm o singură adresă URL. Dacă aveți nevoie de conținut pentru adrese URL diferite, va trebui să plasați comenzi separate pentru fiecare dintre acestea.

Veți combina două postări pentru a crea un articol mai mare?

Nu combinăm două postări pentru a crea un articol mai mare. Fiecare postare are propriile sale cuvinte cheie și subiecte unice. Cu toate acestea, după finalizarea comenzii, sunteți liber să editați sau să combinați articolele după preferințele dvs.

Pot solicita un scriitor sau copywriter specific pentru comanda mea?

Din păcate, nu putem satisface cererea de a selecta un scriitor sau copywriter specific pentru comanda dvs. Avem o echipă mare și gestionăm multe solicitări, ceea ce face dificilă îndeplinirea acestei cereri specifice.

Cât timp trebuie să aștept?

Comanda dvs. de postare pe blog poate fi finalizată în aproximativ 1-2 săptămâni de la data plasării. În acest interval, echipa noastră va crea și va livra articolele solicitate, asigurându-se că acestea îndeplinesc standardul nostru de calitate și că sunt optimizate pentru SEO.

Optimizează-ți prezența online!

Investește în strategii dovedite și bucură-te de rezultate concrete în scurt timp. Contactează-ne acum pentru o consultanță și află cum îți putem transforma afacerea.

Scroll to Top