prima pagina google
Home » Blog » Vrei numele companiei tale în prima pagină din Google?

Vrei numele companiei tale în prima pagină din Google?

Teoretic, poziționarea în prima pagină Google cu numele companiei nu este ceva complex. Însă, datorită concurenței în continuă creștere, acest lucru devine din ce în ce mai complicat. Voi încerca mai jos să descriu câteva elemente care te pot ajuta să domini pozițiile din Google atunci când vine vorba de numele companiei tale. Aceste lucruri poartă un caracter recomandabil, și doar implementarea lor calitativă poate avea roadele urmărite.

Meta titlul și meta descrierea

Încep de la faptul că pentru a fi în rezultatele Google, este imperativ să ai în fiecare meta titlu și meta descriere numele companiei. Doar astfel, vei fi evidențiat în rezultatele căutării și perceput ca o sugestie relevantă de către motoarele de căutare. Dacă nu dorești să folosești numele de brand în toate paginile, atunci cel puțin asigură-te că faci acest lucru pe pagina „Despre noi”, pagina principală și pagina de contact. Motoarele de căutare vor asocia cu ușurință conținutul paginilor cu numele companiei tale.

Profilurile în social media

Partea frumoasă cu profilurile sociale este că dacă acestea sunt bune și coerente, ele pot reda autoritate în ochii motoarelor de căutare. Rezultatele din top 10 pot fi ușor dominate cu profilurile gen LinkedIn, Facebook, Twitter sau YouTube dacă acestea sunt actualizate în mod regulat prin adăugare de conținut proaspăt. Este necesar să folosești exact același nume de marcă, adresă și număr de telefon în aceste profiluri pentru ca motoarele de căutare să poată face conexiunea necesară.

Adaugă afacerea ta în Google My Business

Google oferă gratuit posibilitatea de a adăuga informații despre compania ta pe Google Maps cât și în alte proprietăți Google. Poți gestiona modul în care informațiile tale sunt afișate în căutarea pe Google sau pe Google Maps. La fel, poți să creezi o înregistrare a companiei tale ca aceasta să apară în Google Moldova sau Chișinău maps. Aceste opțiuni sunt disponibile folosind gratuit serviciul „Compania mea pe Google”. Într-un post anterior am descris amănunțit cum se poate face adăugarea sau revendicarea înregistrării companiei tale în Google Moldova Maps. Este un element SEO simplu și foarte benefic atunci când vine vorba de poziționarea în rezultatele motoarelor de căutare. Echipa SEO.md recomandă adăugarea companiei pe Google ca cel mai esențial pas în optimizarea SEO.

Profiluri locale și directoarele business

Crearea profilurilor locale este o altă tehnică utilă care te va ajuta să domini rezultatele motoarelor de căutare. Încearcă să creezi profiluri pentru companie în directoarele de afaceri populare, cum ar fi AllMoldova, Point, Yellowpages sau Totul pentru a forța motoarele de căutare să asocieze numele de companie cu locația, numărul de telefon, site-ul web și adresa de e-mail.

Blogul companiei

În general, un blog se va clasifica separat pe site, dar un blog îți va oferi, de asemenea, o platformă în care poți promova și menționa în mod deschis compania ta.

Posibil ca în articolul dat sunt lucruri pe care nu le-am descris așa cum cineva și-ar fi dorit și recunosc că printre cititori pot fi și persoane care cunosc foarte bine lucrurile descrise mai sus. Voi aprecia toate comentariile și voi încerca să răspund tuturor întrebărilor legate de acest articol.

Optimizează-ți prezența online!

Investește în strategii dovedite și bucură-te de rezultate concrete în scurt timp. Contactează-ne acum pentru o consultanță și află cum îți putem transforma afacerea.

Scroll to Top